Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.

Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
30 gramų | baravykai (džiovinti) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas
-
Žuvies kukuliai
-
Lašiša su vaisiais
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Žuvies pyragas
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Lašiša su krapų padažu
-
Lašišos užkandėlė
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies kukuliukai
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Farširuota lydeka
-
Keptas starkis
-
Kepta skumbrė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Keptas upėtakis
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Baravykai, džiovinti,
30 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
karolina
2008-10-31 12:40
LABAI SKANU;]
-
karolina
2008-10-31 12:39
labai skanu ;]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...