Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.

Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
30 gramų | baravykai (džiovinti) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Menkė tešloje
-
Žuvis su daržovėmis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Karpis, šutintas aluje
-
Plekšnė su padažu
-
Žuvis su cukinija
-
Lašiša su citrina
-
Žuvies blynukai
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Keptas ungurys
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Suktinukai
-
Žuvies troškinys
-
Kepta lašiša
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Baravykai, džiovinti,
30 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
karolina
2008-10-31 12:40
LABAI SKANU;]
-
karolina
2008-10-31 12:39
labai skanu ;]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...