Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.

Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
30 gramų | baravykai (džiovinti) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta žuvis
-
Išmarinuota žuvis
-
Troškinta lydeka
-
Karpis, troškintas piene
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Žuvis tešloje
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Keptos plekšnės
-
Žuvies filė
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Folijoje kepta žuvis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Sicilijos ešerys
-
Plekšnė su špinatais ir feta
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Baravykai, džiovinti,
30 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
karolina
2008-10-31 12:40
LABAI SKANU;]
-
karolina
2008-10-31 12:39
labai skanu ;]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...