Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 pakelis | antienos („KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai) |
| 3 vienetai | morkos |
| šiek tiek | žirneliai (konservuoti ) |
| 1 vienetas | bulvių |
| 1 saujelė | ananasų (konservuoti ) |
| 1 saujelė | persikai (konservuoti ) |
| 1 sauja | obuoliai (konservuoti ) |
| šiek tiek | cukinija |
| 500 mililitrų | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.
2.
Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini
3.
Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.
4.
Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Triušio kepsnys
-
Kalakutienos troškinys su daržovėmis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Vištiena su sojų daigais
-
Troškinta kiauliena
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Vyne troškintas triušis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškinti griežčiai
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena, „KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai,
1 pakelis -
Morkos,
3 vienetai - Žirneliai, konservuoti
-
Bulvės,
1 vienetas -
Ananasai, konservuoti ,
1 saujelė -
Persikai, konservuoti ,
1 saujelė -
Obuoliai, konservuoti ,
1 sauja - Cukinija
-
Sultinys,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.
Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini
Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.
Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
