1 pakelis | antienos („KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai) |
3 vienetai | morkos |
šiek tiek | žirneliai (konservuoti ) |
1 vienetas | bulvių |
1 saujelė | ananasų (konservuoti ) |
1 saujelė | persikai (konservuoti ) |
1 sauja | obuoliai (konservuoti ) |
šiek tiek | cukinija |
500 mililitrų | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Kiauliena aštriame padaže
- Troškinta menkė su kopūstais
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Avienos pilavas
- Troškinys su silkėmis
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Troškinta kiškiena su grybais
- Ryžių rizotas su grybais
- Vyne troškintas triušis
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Troškintos bulvės
- Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
- Troškinta veršiena
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Šutintos morkos su žirneliais
- Avižinių dribsnių plovas
Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena, „KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai,
1 pakelis -
Morkos,
3 vienetai - Žirneliai, konservuoti
-
Bulvės,
1 vienetas -
Ananasai, konservuoti ,
1 saujelė -
Persikai, konservuoti ,
1 saujelė -
Obuoliai, konservuoti ,
1 sauja - Cukinija
-
Sultinys,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.
Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini
Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.
Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.