1 pakelis | antienos („KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai) |
3 vienetai | morkos |
šiek tiek | žirneliai (konservuoti ) |
1 vienetas | bulvių |
1 saujelė | ananasų (konservuoti ) |
1 saujelė | persikai (konservuoti ) |
1 sauja | obuoliai (konservuoti ) |
šiek tiek | cukinija |
500 mililitrų | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta žuvis
- Ryžių makaronai su kumpiu
- Baltasis čili troškinys
- Troškinti kalmarai
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Keri viščiukas
- Troškinys čenachinėse
- Sojos troškinys
- Jautienos troškinys
- Avienos troškinys su ryžiais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Troškinta žuvis
- Smegenų troškinys
- Troškinti žiediniai kopūstai
- Meksikietiškas Sigitos troškinys
- Indiškai kepta kiauliena
- Troškinti burokėliai
- Skanus troškinys
- Arvydo kiaulienos delikatesas
Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Antiena, „KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai,
1 pakelis -
Morkos,
3 vienetai - Žirneliai, konservuoti
-
Bulvės,
1 vienetas -
Ananasai, konservuoti ,
1 saujelė -
Persikai, konservuoti ,
1 saujelė -
Obuoliai, konservuoti ,
1 sauja - Cukinija
-
Sultinys,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.
Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini
Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.
Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.