Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės pyragas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. 4 kiaušinius išsukame su 1,5 stiklinės cukraus.
    Sukame tol kol ištirps cukrus.
    Supilame ištirpintą sviestą (truputį reikia pasilikti varškei) ir išmaišome.
    Supilame grietinę ir vanilinį cukrų.
    Viską labai gerai išmaišome.

  2. Į "Speltos" miltus sudedame kepimo miltelius.
    Po truputį maišant pilame miltus.
    Tešla turi būti kaimiškos grietinės tirštumo.

  3. Paruoštą masę pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  4. Pasiruošiam varškę:
    Į varškę beriame 0,5 stiklinės cukraus, įmušame 1 kiaušinį, pilame truputį lydyto sviesto, vanilinio cukraus.
    Viską gerai išmaišome.

  5. Iš varškės formuojame norimo dydžio rutuliukus ir dedame į jau paruoštą pyrago masę.

  6. Pyragą kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

  7. Iškeptą pyragą pabarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Sidona
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų