Lengvai pagaminamas pyragas
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
5 vienetai | kiaušiniai | |
1 stiklinė | cukrus | |
1.5 stiklinės | miltai | |
1 pakelis | vanilinis cukrus | |
2 vienetai | obuoliai (vidutinio dydžio) | |
Papuošimui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš kiaušinių, cukraus, miltų ir vanilės cukraus paruošiame biskvitinę tešlą.
2.
Tešlą supilame į sviestu pateptą formą.
3.
Obuolius nuplauname, išimame sėklides, supjaustome skiltelėmis ir šiek tiek įspaudžiame į tešlą.
4.
Viršų pabarstome cinamonu.
5.
Kepame 160-170 laipsnių temperatūroje, apie 20-25 min.
6.
Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Lengvai pagaminamas pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Obuoliai, vidutinio dydžio,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukraus pudra,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, cukraus, miltų ir vanilės cukraus paruošiame biskvitinę tešlą.
Tešlą supilame į sviestu pateptą formą.
Obuolius nuplauname, išimame sėklides, supjaustome skiltelėmis ir šiek tiek įspaudžiame į tešlą.
Viršų pabarstome cinamonu.
Kepame 160-170 laipsnių temperatūroje, apie 20-25 min.
Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (3)
-
urtė
2016-11-04 13:45
labai skanus pyragas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...