Pertepimui ir puošimui dar reiks: 500— 800 g šviežių ar konservuotų vyšnių be kauliukų, 1/4 stiklinės saldžios grietinėlės 35% , šaukštas cukraus, truputis vanilino, 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.
Torteliai su uogomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
100 gramų | cukrus |
125 gramai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinis tortukas
- Grietinėlės tortas
- Torteliai su uogomis
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Gardus tortas
- Tortas "Grietinė"
- Vyšnių tortas
- Tortas "Karamelės lašas"
- Tortas "Vasaros prisilietimas"
- Šakotis (bankuchenas)
- Sūrio desertas
- Tortas su mangais
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Riešutinis vaflių tortas
- Smaližiukas
- Medaus tortas
- Tortas ale Tiramisu
- Saldus pyragas
- Sausainų tortas
Torteliai su uogomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
125 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pertepimui ir puošimui dar reiks: 500— 800 g šviežių ar konservuotų vyšnių be kauliukų, 1/4 stiklinės saldžios grietinėlės 35% , šaukštas cukraus, truputis vanilino, 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Linute
2017-02-05 14:50
Dulite
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...