300 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
100 gramų | cukrus |
125 gramai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trupiniai grietinėlėje
- Tortas "Mozaika"
- Šokoladinis kokosinis tortas
- Vyniotinis su margu įdaru
- Smaližiukas
- Tortas "Rafaelo"
- Tortas Mylimiausiajam
- Sausainių tortas
- Tortas “Snickers”
- Šakotis (bankuchenas)
- Tortas-vyniotinis
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Šokoladinis tortas
- Saldus pyragas
- Tortas "Žozefina"
- Avietinis tortas
- Braškinis tortas
- Tortas "Greitukas"
- Meile alsuojantis tortas
- Medaus tortas
Torteliai su uogomis
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
125 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pertepimui ir puošimui dar reiks: 500— 800 g šviežių ar konservuotų vyšnių be kauliukų, 1/4 stiklinės saldžios grietinėlės 35% , šaukštas cukraus, truputis vanilino, 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.
Komentarai (2)
-
Linute
2017-02-05 14:50
Dulite