
Pyragas "Kukurūznikas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | kukurūzai (nesaldūs) |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 gramų | irisai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kukurūzus supilti į didelį indą( aš i kukurūzus dar sulaužau, kad būtų trumpesni.).
2.
Išluptus irisus sudėti į katilą,o tada supilti kondensuotą pieną.
3.
Uždėti ant silpnos ugnies ir virti (nuolat maišant, kad neprisviltų).
4.
Kai jau irisai visiškai ištirps, užpilti juos ant kukurūzų ir gerai išmaišyti.
5.
Tada visus irisus arba palikti tam inde kuriame maišėte arba ant didelės lentos, padaryti norimą pyrago formą (pyragą puikiai galima suformuoti drėgnomis rankomis. Tada nelimpa masė).
6.
Palikti kambario temperatūroje per naktį, kad atvėstų .
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Keptas Tinginys
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Velykinis varškės traputis
-
Paprastasis keksas
-
Pyragas Velykoms
-
Lengvas pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Margaritos varškės apkepas
-
Bulvinis pyragas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
Pyragas "Kukurūznikas"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kukurūzai, nesaldūs,
100 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Irisai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kukurūzus supilti į didelį indą( aš i kukurūzus dar sulaužau, kad būtų trumpesni.).
Išluptus irisus sudėti į katilą,o tada supilti kondensuotą pieną.
Uždėti ant silpnos ugnies ir virti (nuolat maišant, kad neprisviltų).
Kai jau irisai visiškai ištirps, užpilti juos ant kukurūzų ir gerai išmaišyti.
Tada visus irisus arba palikti tam inde kuriame maišėte arba ant didelės lentos, padaryti norimą pyrago formą (pyragą puikiai galima suformuoti drėgnomis rankomis. Tada nelimpa masė).
Palikti kambario temperatūroje per naktį, kad atvėstų .
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
janina
2015-04-16 20:57
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...