100 gramų | kukurūzai (nesaldūs) |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 gramų | irisai |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės pyragas
- Obuolių pyragas
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Varškės pyragas su jogurtu
- Obuolių pyragas su riešutais
- Šokoladinis gardumynas
- Saulėgrąža
- Tortas "kriaušė"
- Šokoladinis biskvitas
- Tortas-vyniotinis
- Vištienos pyragas su grybais
- Džiovintų vaisių pyragas
- Everestas
- Tortas su varškės kremu
- Suomiškas uogų pyragas
- Šokoladinis keksas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Šokoladinis vyniotinis
- Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
- Torteliai su uogomis
Pyragas "Kukurūznikas"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kukurūzai, nesaldūs,
100 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Irisai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kukurūzus supilti į didelį indą( aš i kukurūzus dar sulaužau, kad būtų trumpesni.).
Išluptus irisus sudėti į katilą,o tada supilti kondensuotą pieną.
Uždėti ant silpnos ugnies ir virti (nuolat maišant, kad neprisviltų).
Kai jau irisai visiškai ištirps, užpilti juos ant kukurūzų ir gerai išmaišyti.
Tada visus irisus arba palikti tam inde kuriame maišėte arba ant didelės lentos, padaryti norimą pyrago formą (pyragą puikiai galima suformuoti drėgnomis rankomis. Tada nelimpa masė).
Palikti kambario temperatūroje per naktį, kad atvėstų .
Skanaus :)
Komentarai (2)
-
janina
2015-04-16 20:57
Skanu