
Pyragas "Kukurūznikas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | kukurūzai (nesaldūs) |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 gramų | irisai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kukurūzus supilti į didelį indą( aš i kukurūzus dar sulaužau, kad būtų trumpesni.).
2.
Išluptus irisus sudėti į katilą,o tada supilti kondensuotą pieną.
3.
Uždėti ant silpnos ugnies ir virti (nuolat maišant, kad neprisviltų).
4.
Kai jau irisai visiškai ištirps, užpilti juos ant kukurūzų ir gerai išmaišyti.
5.
Tada visus irisus arba palikti tam inde kuriame maišėte arba ant didelės lentos, padaryti norimą pyrago formą (pyragą puikiai galima suformuoti drėgnomis rankomis. Tada nelimpa masė).
6.
Palikti kambario temperatūroje per naktį, kad atvėstų .
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Bananų pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Šokoladinis pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Šokoladinė vasara
-
Rabarbarų pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
Pyragas "Kukurūznikas"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kukurūzai, nesaldūs,
100 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Irisai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kukurūzus supilti į didelį indą( aš i kukurūzus dar sulaužau, kad būtų trumpesni.).
Išluptus irisus sudėti į katilą,o tada supilti kondensuotą pieną.
Uždėti ant silpnos ugnies ir virti (nuolat maišant, kad neprisviltų).
Kai jau irisai visiškai ištirps, užpilti juos ant kukurūzų ir gerai išmaišyti.
Tada visus irisus arba palikti tam inde kuriame maišėte arba ant didelės lentos, padaryti norimą pyrago formą (pyragą puikiai galima suformuoti drėgnomis rankomis. Tada nelimpa masė).
Palikti kambario temperatūroje per naktį, kad atvėstų .
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
janina
2015-04-16 20:57
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...