Įkaitinkite iki 180° C.
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite jogurtą, aliejų, suberkite cinamoną, kepimo miltelius ir miltus. Gerai išmaišykite.
Pyragą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 20 min.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Jogurtinis pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
125 mililitrai | jogurtas |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
125 gramai | aliejaus |
15 gramų | kepimo milteliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Diena ir Naktis
-
Obuolių pyragas
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Aguonų vyniotinukai
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
-
Grybų pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Abrikosų pyragas
-
Paprastas pyragas su persikais
-
Marmurinis keksas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Moliūgų pyragas
Jogurtinis pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jogurtas,
125 mililitrai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Aliejus,
125 gramai -
Kepimo milteliai,
15 gramų - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite iki 180° C.
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite jogurtą, aliejų, suberkite cinamoną, kepimo miltelius ir miltus. Gerai išmaišykite.
Pyragą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 20 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skanumėlis
2014-11-02 11:14
Šuo nenoriai, katinas ėdė.
-
Jogurtune
2013-11-20 15:52
as dariau su graikiniu joguru, man uztenka dvieju stikliu miltu. Tikrai labai lengva pagaminti ir labai skanu!
-
gabriele
2012-01-06 18:16
lb skanu!!! niam niam!!!! :super: :super2: :taip:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...