Sumaišykite cukrų, cinamoną, miltus,kiaušinius ir pusė turimo abrikosų džemo. Didžiąją dalį masės dėkite į kepimo formą, tada tolygiu sluoksniu paskleiskite likusį džemą ir ant viršaus sudėkite likusią tešlos masę. Kepkite 200 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Patiekti praaušusį ar šaltą.

Paprastas pyragas su abrikosų džemu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | miltai | |
0.5 stiklinės | cukrus | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas | |
šiek tiek | aliejaus (kepimo formai patepti) | |
Įdarui: | ||
100 gramų | džemas (abrikosų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ypatingasis keksas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Šventinis keksas
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Saldutis vyniotinis
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
-
Trupiniuotis
-
Rausvas tortas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas su kopūstais
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Pyragas su kukuliais
-
Pyragas su kondensuotu pienu
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimo formai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Džemas, abrikosų,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite cukrų, cinamoną, miltus,kiaušinius ir pusė turimo abrikosų džemo. Didžiąją dalį masės dėkite į kepimo formą, tada tolygiu sluoksniu paskleiskite likusį džemą ir ant viršaus sudėkite likusią tešlos masę. Kepkite 200 °C temp. orkaitėje 20 minučių.
Patiekti praaušusį ar šaltą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...