
Pyragas "2 in 1"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 stiklinės | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | spanguolės |
50 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
2.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
3.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Pyragas „Sniegas“
-
Kriaušių pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Malta mėsa tešloje
-
Pupelių chocolate brownie
-
Kakavinis Napoleonas
-
Mėlynių pyragas
-
Pyragas "Karpatai"
-
Šokoladinis vyšnių pyragas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Vynuogių pyragas
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Trijų skonių pynė
-
Mielinės tešlos pyragas
Pyragas "2 in 1"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
200 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Spanguolės
-
Aliejus,
50 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...