
Pyragas "2 in 1"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 stiklinės | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | spanguolės |
50 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
2.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
3.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Citrininis pyragas
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Morkų pyrago gaminimas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Meduolis
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Kakavinis pyragaitis
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Margaritos varškės apkepas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Spurgos su įdaru
-
Mėlynių pyragas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Trupinių skanėstas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Olandiškas ryžių pyragas
Pyragas "2 in 1"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
200 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Spanguolės
-
Aliejus,
50 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...