1.5 stiklinės | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | spanguolės |
50 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kisieliaus keksas
- Pyragas su varškės įdaru
- Biskvitas su antaniniais obuoliais
- Pyragas su persikais
- Paprastasis šokoladinis pyragas
- Morkų pyragas
- Trijų skonių pynė
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
- Trupininis pyragas su uogiene
- Pyragas su kukuliais
- Ingos pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Braziliškas keksas
- Bulvių apkepas su šparagais
- Senovinis varškės pyragas
- Vasariškas obuolių pyragas
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
Pyragas "2 in 1"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
200 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Spanguolės
-
Aliejus,
50 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.