250 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | sviestas |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | bananai |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
5 gramai | vanilinas (pudingo miltelių) |
Gerai ištrink cukrų su sviestu iki vientisos masės.
Dabar į sviesto ir cukraus masę įmaišyk bananus ir kiaušinius.
Atskirame dubenyje gerai išmaišyk miltus, kepimo miltelius ir vanilinio pudingo miltelius. Tada mišinį suberk į masę su bananais.
Gerai išmaišyk tešlą, kad neliktų jokių gumuliukų.
Pyrago formą ištepk sviestu ir sukrėsk tešlą.
Įkaitink orkaitę iki 180 laipsnių.
Pašauk pyragą ir kepk apie valandą. Skanaus. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas Tinginys
- Braškių pyragas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Keksiukai
- Morkų pyragas puodelyje
- Purus obuolių pyragas
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Pyragas su persikais
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Bananų pyragas
- Vasaros slyvų pyragas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Pascha
- Saldus pyragas
- Kondensuoto pieno keksas
- Bakalieno Tinginys
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
- Obuolių pyragas su džemu
- Lengvas pyragas
Bananinis pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Bananai,
3 vienetai -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinas, pudingo miltelių,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia nulupk bananus, sutrink juos ir apšlakstyk citrinos sultimis.
Gerai ištrink cukrų su sviestu iki vientisos masės.
Dabar į sviesto ir cukraus masę įmaišyk bananus ir kiaušinius.
Atskirame dubenyje gerai išmaišyk miltus, kepimo miltelius ir vanilinio pudingo miltelius. Tada mišinį suberk į masę su bananais.
Gerai išmaišyk tešlą, kad neliktų jokių gumuliukų.
Pyrago formą ištepk sviestu ir sukrėsk tešlą.
Įkaitink orkaitę iki 180 laipsnių.
Pašauk pyragą ir kepk apie valandą. Skanaus. :)
Komentarai (5)
-
Ada
2022-04-22 20:54
Išbandžiau, gavosi tikrai skanus, purus, kepti nereikėjo valandos, dar viršų papuošiau baltu glajumi :-)
-
Romanas
2016-08-31 19:52
Afigienas pyragas,aciu uz recepta :-)
-
Neringa
2015-05-11 23:29
Super pyragas, lengva gaminti. :)
-
Aura
2012-03-15 19:45
Labai skanus, aciu uz recepta ;-)