Sumaišome miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada supjaustome obuolius ir juos sumaišome su vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Skardą storai ištepame sviestu. Beriame tris ketvirtadalius miltų, manų kruopų ir cukraus mišinio,o ant viršaus dedame paruoštus obuolius. Ant obuolių beriame likusią mišinio dalį. Sviestą supjaustome riekelėmis ir užklojame kepimo visą skardą.
Pyragas pašaunamas 200°C temp. orkaitę,kol gražiai apskrus 45 min.

Traškius
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | manų kruopos |
150 gramų | cukrus |
6 vienetai | obuoliai |
1 pakelis | sviestas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų pyragas
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Pyragas su kukuliais
-
Abrikosų pyragas
-
Vaisinis pyragėlis
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Obuolių ir spanguolių pyragas
-
Torteliai su uogomis
-
Trupininis pyragas
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Bananų pyragas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Šventinis keksas
-
Pynė su džemu
-
Šokoladinis pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Paprastasis keksas
-
Ypatingasis keksas
Traškius
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Manų kruopos,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Sviestas,
1 pakelis - Vanilinis cukrus
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada supjaustome obuolius ir juos sumaišome su vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Skardą storai ištepame sviestu. Beriame tris ketvirtadalius miltų, manų kruopų ir cukraus mišinio,o ant viršaus dedame paruoštus obuolius. Ant obuolių beriame likusią mišinio dalį. Sviestą supjaustome riekelėmis ir užklojame kepimo visą skardą.
Pyragas pašaunamas 200°C temp. orkaitę,kol gražiai apskrus 45 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai