Sumaišome miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada supjaustome obuolius ir juos sumaišome su vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Skardą storai ištepame sviestu. Beriame tris ketvirtadalius miltų, manų kruopų ir cukraus mišinio,o ant viršaus dedame paruoštus obuolius. Ant obuolių beriame likusią mišinio dalį. Sviestą supjaustome riekelėmis ir užklojame kepimo visą skardą.
Pyragas pašaunamas 200°C temp. orkaitę,kol gražiai apskrus 45 min.

Traškius
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | manų kruopos |
150 gramų | cukrus |
6 vienetai | obuoliai |
1 pakelis | sviestas |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su persikais
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Meduoliukas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Velykinė boba
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Aguoninis vyniotinis
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Žuvies pyragas
-
Norvegiška tuno pynė
-
Traškius
-
Purus pyragas
-
Kalėdinė eglutė
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Šimtalapis su varške
-
Varškės ir apelsinų pyragas
-
Aguoninis pyragas
Traškius
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Manų kruopos,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Obuoliai,
6 vienetai -
Sviestas,
1 pakelis - Vanilinis cukrus
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome miltus, manų kruopas ir cukrų. Tada supjaustome obuolius ir juos sumaišome su vaniliniu cukrumi bei cinamonu.
Skardą storai ištepame sviestu. Beriame tris ketvirtadalius miltų, manų kruopų ir cukraus mišinio,o ant viršaus dedame paruoštus obuolius. Ant obuolių beriame likusią mišinio dalį. Sviestą supjaustome riekelėmis ir užklojame kepimo visą skardą.
Pyragas pašaunamas 200°C temp. orkaitę,kol gražiai apskrus 45 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai