Vaisių tortas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų kvietiniai miltai
100 gramų cukrus
100 gramų sviestas
1 vienetas kiaušiniai
1 stiklinė pienas
šiek tiek kepimo milteliai (pakelis)
šiek tiek vanilinis cukrus (pakelis)
šiek tiek citrinos (žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įdarui dar reiks:
5 šaukštai aviečių arba žemuogių uogienės

Glajui:
pusė pakelio vanilinio cukraus
100g cukraus pudros
3 šaukštai vandens

Sviestą, kiaušinį, cukrų ištrinti iki purumo, po truputį suberti citrinos žievelę, pilti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti pieną ir viską gerai išminkyti. Turi gautis vientisa masė. Tešlą sudėti į tortinę ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels. Atvėsusį biskvitą padalinti į 2 vienodo storio sluoksnius. Apatinį sluoksnį aptepti glajumi. Aptepus, tortą dar kartelį 5 min. įstatyti į šiltą orkaitę, kad apdžiūtų glajus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vaisių tortas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui dar reiks:
5 šaukštai aviečių arba žemuogių uogienės

Glajui:
pusė pakelio vanilinio cukraus
100g cukraus pudros
3 šaukštai vandens

Sviestą, kiaušinį, cukrų ištrinti iki purumo, po truputį suberti citrinos žievelę, pilti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti pieną ir viską gerai išminkyti. Turi gautis vientisa masė. Tešlą sudėti į tortinę ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels. Atvėsusį biskvitą padalinti į 2 vienodo storio sluoksnius. Apatinį sluoksnį aptepti glajumi. Aptepus, tortą dar kartelį 5 min. įstatyti į šiltą orkaitę, kad apdžiūtų glajus.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų