Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Vynuogių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 120 gramų | kvietiniai miltai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | soda (nugesinta) |
| 250 gramų | vynuogės (be sėklų) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus pyragas
-
Pupelių chocolate brownie
-
Keksas su razinomis
-
Obuolių tarta
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Bananų pyragas
-
Meduolis
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Morkų pyragas
-
Morkų pyragas
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Tortas-vyniotinis
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Ingos pyragas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
Vynuogių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
150 gramų -
Soda, nugesinta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vynuogės, be sėklų,
250 gramų -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kotryna
2016-10-01 17:40
Geras nuostabus receptas; )
-
cobra
2012-02-17 23:42
visai ne toks gavosi kaip nuotraukoj...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
