Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Vynuogių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
120 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda (nugesinta) |
250 gramų | vynuogės (be sėklų) |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių tortas
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Elzaso tortas
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Velykų pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Tortas "kriaušė"
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Tortas su varškės kremu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Aguoninis pyragas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Pyragas su rikota
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
Vynuogių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
150 gramų -
Soda, nugesinta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vynuogės, be sėklų,
250 gramų -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kotryna
2016-10-01 17:40
Geras nuostabus receptas; )
-
cobra
2012-02-17 23:42
visai ne toks gavosi kaip nuotraukoj...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...