Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Vynuogių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 120 gramų | kvietiniai miltai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | pienas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | soda (nugesinta) |
| 250 gramų | vynuogės (be sėklų) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plokštainis diena-naktis
-
Paprastas pyragas su persikais
-
Tortas "kriaušė"
-
Abrikosų pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Lukos obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Jogurto indelio pyragas
-
Pyragas su varške
-
Margaritos varškės apkepas
-
Bulka "Pynutė"
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
Vynuogių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
150 gramų -
Soda, nugesinta,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vynuogės, be sėklų,
250 gramų -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 200° C.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Po to įmaišome sodą, pieną ir miltus.
Tešlą supilame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Į pyragą įspaudžiame vynuoges.
Kepame 30 minučių.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Kotryna
2016-10-01 17:40
Geras nuostabus receptas; )
-
cobra
2012-02-17 23:42
visai ne toks gavosi kaip nuotraukoj...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
