1 skardinė | kondensuotas pienas (karamelizuotas, sutirštintas) |
80 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 mililitrų | kefyras |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Papajaus pyragėliai
- Mielinis pyragas su obuoliais
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Šokoladinis pyragas puodelyje
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Keptas Tinginys
- Greitas varškės apkepas
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Varškės pyragas
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Dešrelės tešloje
- Šimtalapis su varške
- Purus obuolių pyragas
- Jogurtinis pyragas
- Vanilinis obuolių pyragas
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
Karamelinis pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kondensuotas pienas, karamelizuotas, sutirštintas,
1 skardinė -
Sviestas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kefyras,
150 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ištirpiname, sumaišome su karamelizuotu pienu (jei sunkiai maišosi, galima truputį pašildyti). Išplakame kiaušinius, įmaišome kefyrą. Įdedame sumaišytą sviestą su karamelę, paplakame, kad viskas susijungtų iki vientisos masės. Atskirame inde miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. Sujungiame abi mases ir išmaišome.
Tešlą paskirstome kepimo popieriumi išklotoje skardoje (galima pertepti su rūgštesne uogiene) ir kepame iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
Komentarai (2)
-
Ind
2016-09-22 14:03
Stebuklingas pyragas tiesiog. I recepta miltai neieina, bet pradejus gamint staiga atsiranda :D
-
eima
2014-11-01 16:24
O miltu tai huj znaes kiek det...