Obuolių pyragas be tešlos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
100 gramų | sviestas |
5 vienetai | obuoliai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
2.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
3.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
4.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Trupininis pyragas
- Žuvies pyragas
- Vasaros slyvų pyragas
- Pyragas su braškėmis
- Kopūstų pyragas su grybais
- Mielinės bandelės
- Moliūgų pyragas
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
- Minkštutėlė mielinė pynė
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Kakavinis pyragas su juodais serbentais
- Tikrasis šimtalapis
- Pyragas su persikais
- Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
- Spanguolių biskvitas
- Morkų pyragas
- Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Obuolių pyragas be tešlos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Obuoliai,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Darius
2016-01-03 01:14
Labai skanus. pyragas:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...