
Obuolių pyragas be tešlos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė | miltai |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
100 gramų | sviestas |
5 vienetai | obuoliai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
2.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
3.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
4.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka "Pynutė"
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Baltas greitpyragis
-
Apverstas pyragas su ananasais
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Velykinis pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Paprastas pyragas su aguonomis
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Svogūnų pyragas
Obuolių pyragas be tešlos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Obuoliai,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišome visus sausus produktus. Obuolius sutarkuojame stambia trintuve, sumaišome su cinamonu. Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi.
Obuolių masę sluoksniuojame su sausais produktais. Pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti sausų produktų. Ant viršaus išdėliojame sviestą, supjaustytą mažais gabaliukais.
Kepame 190° orkaitėje apie 30-40 min., viršus turi gražiai paruduoti.
Pastebėjimai:
Dar šiltas (ne karštas) labai skanus su vaniliniais ledais :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Darius
2016-01-03 01:14
Labai skanus. pyragas:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...