Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Vištienos file kepsnys
- Sparneliai su kariu
- Keptos vištų blauzdelės
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- Kalakutienos guliašas
- Kebabas
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Bulvių košė su vištiena
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Višta vyne
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Kalakuto šlaunelės
- Vištienos filė su imbieru
- Vištienos kotletai su grybais
- Kotletai pomidorų padaže
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Vištienos filė šašlykas
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...