Šašlykas ant iešmo šventiškai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | vištienos filė |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai šašlykui |
| 1 žiupsnelis | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos krūtinėlė užmarinuokite su svogūnais, majonezu, pipirais, druska, šašlyko prieskoniais, mairūnais. Geriausia užmarinuoti iš vakaro.
2.
Suverti ant iešmukų.
3.
Kepti orkaitėje, uždengus folija, apie 25 minutes, dar 10 minučių, atidengus foliją.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė suktinukai
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Kebabas
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
"Girta vištiena"
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos apkepas su obuoliais
Šašlykas ant iešmo šventiškai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai šašlykui,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlė užmarinuokite su svogūnais, majonezu, pipirais, druska, šašlyko prieskoniais, mairūnais. Geriausia užmarinuoti iš vakaro.
Suverti ant iešmukų.
Kepti orkaitėje, uždengus folija, apie 25 minutes, dar 10 minučių, atidengus foliją.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
