500 gramų | vištų sparneliai |
150 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kotletai su grybais
- Maltos vištienos kebabas
- Kepta antis su obuoliais
- Keptos vištų blauzdelės
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Traški vištiena
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Kepta višta
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- „Saulytė“
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Vištienos juostelės su sezamu
- Vištienos širdelių blyneliai
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištienos užkepėlė
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos troškinys
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Komentarai