Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | vištų sparneliai |
| 150 gramų | pievagrybiai |
| 2 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | paprika |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
2.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
3.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
4.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čachochbilis
-
Vištiena su abrikosais
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Traški vištiena
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištiena su skrebučiais
-
Skanus viščiukas
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai