
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištų sparneliai |
150 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
2.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
3.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
4.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Kalakutienos pyragas
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Traški vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Šventinė višta
-
Blauzdelės grilyje
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Mėtinės vištų blauzdelės
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis
Gaminimo eiga:
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai