
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištų sparneliai |
150 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
2.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
3.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
4.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos keksiukai
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Aluje troškinta višta
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Sojų marinatas vištienai
-
Sparneliai su kariu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Filiukai pataluose
-
Kalakutiena su medumi
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai