Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)

Bulvių košė su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištienos filė |
8 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
25 gramai | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Kijevo kotletai
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kiniški sparneliai
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepta šventinė žąsis
Bulvių košė su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...