Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)

Bulvių košė su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištienos filė |
8 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
25 gramai | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Kepta vištiena
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos troškinys
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos apkepas
-
Keptos kurapkos
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištienos pyragas
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Aštrios vištų kepenėlės
Bulvių košė su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...