Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Bulvių košė su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištienos filė |
8 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
25 gramai | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Ant grotelių kepta višta
- Vištiena su grybais
- Daniškai paruošta vištiena
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Višta ant alaus butelio
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištienos keksiukai
- Vištienos kulšelės
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Gardžioji vištiena
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Bulvių košė su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...