Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)

Bulvių košė su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištienos filė |
8 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
25 gramai | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos apkepas
-
Auksinės šlaunelės
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Višta rankovėje
-
Skanioji vištytė
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Šventinė višta
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištienos pyragas su grybais
Bulvių košė su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Bulvės,
8 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
25 gramai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas užpilame vandeniu, kad apsemtų. Kai vanduo užverda ugnį sumažiname ir verdame apie 20-25 min.
Kai bulvės ir morkos išvirė, nukošiame vandenį. Supilame pieną, dedame sviesto gabaliuką ir sutriname bulvių košę.
Pieną prieš pilant ant bulvių, užvirinti.
Į gautą košę įmaišome virtos vištienos gabaliukus.
Tinka tiek mažam, tiek dideliam. Skanu ir sotu. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...