Kebabas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lavašas |
500 gramų | vištienos filė |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 gūželė | salotos |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
2.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
3.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
4.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
5.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
6.
Suvyniojame kebabą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Keptos kurapkos
- Vištienos apkepėlė
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos kepsneliai
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištienos plovas
- Vištiena su grybais
- Višta ant alaus butelio
- Įdarytos bandelės
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Įdaryta obuoliais antis
- Skanus viščiukas
- Kepti viščiukai
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
Kebabas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Salotos,
1 gūželė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
Suvyniojame kebabą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...