Kebabas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | lavašas |
| 500 gramų | vištienos filė |
| 3 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 1 gūželė | salotos |
| 5 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
2.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
3.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
4.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
5.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
6.
Suvyniojame kebabą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Traški vištiena
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Traški vištiena
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kepti viščiukai
-
Kepta vištiena
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos kepsniukai
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos užkepėlė
Kebabas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Salotos,
1 gūželė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
Suvyniojame kebabą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
