Kebabas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lavašas |
500 gramų | vištienos filė |
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 gūželė | salotos |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
2.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
3.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
4.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
5.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
6.
Suvyniojame kebabą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Keptas tetervinas
- Įdaryta antis
- Kijevo kotletas
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištiena su ryžiais
- Vištiena ant grotelių
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Kebabas
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Vištienos kotletai su grybais
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Vištienos šašlykas
- Saldžiarūgštė vištiena
- Vištienos plovas
- Kalakukas ant iešmelių
- Maltiniai su kaparėliais
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Kebabas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
500 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Salotos,
1 gūželė -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
Suvyniojame kebabą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...