Kebabas
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai lavašas
500 gramų vištienos filė
3 vienetai pomidorai
1 vienetas kiaušiniai
1 stiklinė džiūvėsėliai
1 gūželė salotos
5 valgomieji šaukštai majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.
2.
Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.
3.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.
4.
Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.
5.
Tuomet dedame iškepusią vištieną.
6.
Suvyniojame kebabą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kebabas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ruošiame vištieną: supjaustome nedideliais gabalėliais, išmušame ir pagardiname prieskoniais.

  2. Kiaušinį išplakame. Voliojame vištieną kiaušinio plakinyje, o tuomet trupiniuose.

  3. Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 3 minutes.

  4. Lavašą ištepame majonezu. Dedame plėšytas salotas ir riekelėmis pjaustytus pomidorus.

  5. Tuomet dedame iškepusią vištieną.

  6. Suvyniojame kebabą.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų