
Vištiena kepta su daržovėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | morkos |
0.5 kilogramo | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
1 kilogramas | vištiena (ketvirčiai) |
šiek tiek | druska |
150 gramų | žirniai (šaldyti aš švieži) |
1 vienetas | paprika (didelės) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Paukštieną pabarstykite prieskoniais, druska ir palikite pasimarinuoti . Morkas supjaustykite griežinėliais, svogūną supjaustykite žiedais, papriką - juostelėmis , sudėkite žirnelius ir apkepkite aliejuje, truputėlį pasūdykite. Paukštieną pabarstykite miltais ir apkepkite atskirai nuo daržovių. Į kepimo formą dėkite bulves ( galite jas pasmulkinti), ant jų sudėkite apkeptą paukštieną, o ant jos sudėkite pakepintas daržoves. Įpilkite trupučiuką vandens ir kepkite karštoje orkaitėje apie 0,5 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant druskos
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena su čili
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Troškintos kurapkos
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su daržovėmis
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Laukinis ryžių plovas
-
Kalakutienos guliašas
Vištiena kepta su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
2 vienetai - Aliejus
-
Vištiena, ketvirčiai,
1 kilogramas - Druska
-
Žirniai, šaldyti aš švieži,
150 gramų -
Paprika, didelės,
1 vienetas - Prieskoniai
Gaminimo eiga:
Paukštieną pabarstykite prieskoniais, druska ir palikite pasimarinuoti . Morkas supjaustykite griežinėliais, svogūną supjaustykite žiedais, papriką - juostelėmis , sudėkite žirnelius ir apkepkite aliejuje, truputėlį pasūdykite. Paukštieną pabarstykite miltais ir apkepkite atskirai nuo daržovių. Į kepimo formą dėkite bulves ( galite jas pasmulkinti), ant jų sudėkite apkeptą paukštieną, o ant jos sudėkite pakepintas daržoves. Įpilkite trupučiuką vandens ir kepkite karštoje orkaitėje apie 0,5 val.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...