Kepta antis su apelsinais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | anties (naminė) |
2 pakeliai | magi idea (sultingiems sparneliams su medumi ) |
4 valgomieji šaukštai | garstyčios |
1 kilogramas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
2.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
3.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
4.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su paprika po garų
- Troškinta antis su svogūnais
- Kiniški sparneliai
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Vištiena su apelsinais
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Kepti vištienos sparneliai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištiena su ananasais
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Laukinis ryžių plovas
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Putpelės obuolių sultyse
- Višta vyne
- „Šypsena“
- Auksinės šlaunelės
Kepta antis su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antis, naminė,
1 vienetas -
MAGI IDEA, sultingiems sparneliams su medumi ,
2 pakeliai -
Garstyčios,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...