
70 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | svogūnai |
70 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
400 gramų | vištų kepenėlės |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai (maltas) |
šiek tiek | druska |
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Viščiukas folijoje
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Kalakutiena su medumi
-
Vištiena su čili
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Blauzdelės grilyje
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Citrininė višta
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos keksiukai
Aštrios vištų kepenėlės

- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
70 mililitrų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
70 mililitrų -
Vištų kepenėlės,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas - Juodieji pipirai, maltas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.
Komentarai (16)
-
Arma
2015-07-26 15:33
Šitas komentaras skirtas Agnei apie toki jos isireiškima apie maista!
-
Arma
2015-07-26 15:30
Ėsk šūdus stirna
-
Agnė
2013-12-30 13:40
Atrodo tai kaip triedalas ,bet gal ten ir skanu. Ten šalia to šviesiai rudo triedalo tie rudi ir juodi atrodi kaip stirnos kakučiai.
-
Milda
2011-07-12 15:27
tikrai labai geras receptas :super: :super:
-
Gaminau
2010-08-17 13:21
sita patiekala. Labai skanu. Antra karta dariau naudodama vistienos krutinele vietoj kepeneliu :super: :super: :super: :super: :super:
-
vijole
2009-07-05 15:30
cia nera astru, o kad butu astru sakyciau cili mazuosius pipiriukus reiketu naudoti :-D
-
aurtar
2009-06-04 17:17
Hmm Labai skaniai atrodo reiks pabandyti pasidaryti :) Aciu uz recepta
-
Dija
2009-04-03 18:37
Suvištejo matomai :-D
-
Anas
2009-03-28 20:19
Jei norit, kad jusu panele is kart nusimestu rubelius ir padarytu oralini, pagaminkite netiketai si patiekala..
-
kulinaras
2009-03-28 14:40
taip, kepeneles pigus maisto produktas ir be to labai skaniai paruosiams :-) pietums namuose tikrai patarciau pasigamint