Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Putpelės obuolių sultyse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | putpelė |
| 1 stiklinė | obuolių sultys (geriausia naminės) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | brendis |
| šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su rabarbarais
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Skanus viščiukas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Irmos paukštiena patale
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kotletukai su moliūgu
-
Višta su apelsinais
-
Keptas viščiukas
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
Putpelės obuolių sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Putpelė,
2 vienetai -
Obuolių sultys, geriausia naminės,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
