Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!

Putpelės obuolių sultyse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | putpelė |
1 stiklinė | obuolių sultys (geriausia naminės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Viščiukas tabaka
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Kepta antienos file
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištiena su pupelemis
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištiena garų puode
-
Vištienos filė šašlykas
-
Kepenėlių blyneliai
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keri viščiukas
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Keptos ančiukų kulšelės
Putpelės obuolių sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Putpelė,
2 vienetai -
Obuolių sultys, geriausia naminės,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...