2 vienetai | putpelė |
1 stiklinė | obuolių sultys (geriausia naminės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
šiek tiek | obelių aliejus |
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutiena bulvių geldelėse
- Vištienos apkepėlė
- Keptos anties šlaunelės
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Šventinė višta
- Vištienos kepsniukai
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Kijevo kotletai kitaip
- Įdarytos paprikos
- Kotletukai su moliūgu
- Keptas ančiukas
- Vištienos širdelių blyneliai
- Auksinės šlaunelės
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištienos filė kepsnys
- Vištiena su daržovėmis
- Vištiena su baltuoju padažu
- Vištienos sparneliai
- Troškintos kurapkos
- Vištų kepenėlės su ananasais
Putpelės obuolių sultyse
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Putpelė,
2 vienetai -
Obuolių sultys, geriausia naminės,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!