Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Putpelės obuolių sultyse
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 vienetai | putpelė |
| 1 stiklinė | obuolių sultys (geriausia naminės) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 4 valgomieji šaukštai | brendis |
| šiek tiek | obelių aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištiena "afigiena"
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištiena su abrikosais
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Lazanija su vištiena
-
Skanioji vištytė
-
Vištienos pilavas
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Putpelės obuolių sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Putpelė,
2 vienetai -
Obuolių sultys, geriausia naminės,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
