Vištiena su apelsinais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | vištiena ( šlaunelės (be kaulo) ) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai (santa Maria)) |
2 vienetai | apelsinų |
0.5 vieneto | apelsinų ((sultys)) |
1.5 valgomojo šaukšto | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
2.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
3.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
4.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Gardūs vištienos piršteliai
- Kepta višta su bulvėm
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Čachochbilis
- Kepta kurapka
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Skanioji vištytė
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos file kepsnys
- Vištiena su aštriu padažu
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištiena kinietiškai
- Vištienos gabaliukai aluje
- Greitieji vištienos kepsniukai
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
Vištiena su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, šlaunelės (be kaulo) ,
1 vienetas -
Prieskoniai, vištienai (santa Maria),
1 žiupsnelis -
Apelsinai,
2 vienetai -
Apelsinai, (sultys),
0.5 vieneto -
Aliejus,
1.5 valgomojo šaukšto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelių mėsą ištrinti Santa Maria prieskonių vištienai, aliejaus ir apelsinų sulčių mišiniu. Marinavimui naudoti pusės apelsino sultis.
Pamarinuoti nors valandą. Tada mėsą sudėti ant skardoje ar stikliniame inde išdėliotų bulvių.
Trečiu sluokniu ant mėsos sudėti apelsino riekeles. Užtengti folija.
Orkaitėje (įkaitintoje iki 150 laispnių) kepti 40 min. Prieš baigiant kepti, folija nuimti, kad apelsinų riekelės ir vištiena šiek tiek apskrustų. Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai