Įkaitinti orkaitę iki 230 laipsnių temperatūros.
Svogūnus sumaišyti su medumi, sojos padažu, čili padažu, sezamo aliejumi ir susmulkintu česnaku.
Vištienos sparnelius įtrinti padažų mišiniu.
Sudėti į kepimo indą ir kepti apie 20-30 minučių.
Skanaus :)
Kepti vištienos sparneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas (susmulkintas) |
60 mililitrų | medus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | aitriosios paprikos (saldus padažas) |
2 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
1 kilogramas | vištų sparneliai |
4 valgomieji šaukštai | svogūnai (sukapoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutienos guliašas
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Bulvių košė su vištiena
- Įdaryta antis
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Troškintos kurapkos
- Keptas kalakutas
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištiena su čili
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos pilavas
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Pyragas su lašišos įdaru
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištiena su paprika po garų
- Višta su apelsinais
- Vištiena su sojų daigais
Kepti vištienos sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, susmulkintas,
2 skiltelės -
Medus,
60 mililitrų -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika, saldus padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sezamų aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Svogūnai, sukapoti,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 230 laipsnių temperatūros.
Svogūnus sumaišyti su medumi, sojos padažu, čili padažu, sezamo aliejumi ir susmulkintu česnaku.
Vištienos sparnelius įtrinti padažų mišiniu.
Sudėti į kepimo indą ir kepti apie 20-30 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...