Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus |
200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su baltuoju padažu
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištienos užkepėlė
- Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- Naminis šnicelis
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Kepti viščiukai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištienos kepsneliai su šonine
- "Girta vištiena"
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Kepta višta
- Aštri vištiena su bulvemis
- Kotletukai su moliūgu
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...