Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).

Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus |
200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepta višta su bulvėm
-
"Girta vištiena"
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Vištiena garų puode
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištiena su bulvių koše
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Farširuotos blauzdelės
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su ananasais
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Viščiukas citrininis
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...