Troškinta antis su svogūnais
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas anties
40 gramų obelių aliejus
200 mililitrų sultinys (labai tinka grybų arba daržovių)
2 valgomieji šaukštai krakmolas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.


Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta antis su svogūnais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.


Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų