Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | anties |
| 40 gramų | obelių aliejus |
| 200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
| 2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištiena ant druskos
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kalakutiena su medumi
-
Kepta supjaustyta višta
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
