Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).

Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus |
200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blyneliai
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kepta kurapka
-
Vištiena su abrikosais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su sojų daigais
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištiena ant druskos
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...