Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).

Troškinta antis su svogūnais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
40 gramų | obelių aliejus |
200 mililitrų | sultinys (labai tinka grybų arba daržovių) |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Kepta supjaustyta višta
-
„Saulytė“
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos filė kepsnys
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Šventinė višta
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Višta ant alaus butelio
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištiena "afigiena"
Troškinta antis su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Obelių aliejus,
40 gramų -
Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių,
200 mililitrų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...