Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | vištienos krūtinėlės |
| 2 valgomieji šaukštai | aitriųjų paprikų ir spanguolių padažo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
2.
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
3.
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Traški vištiena
-
Paukštienos apkepas
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Šventinė višta
-
Vištienos filė šašlykai
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Kepta vištiena
-
Kepta kurapka
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Višta rankovėje
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištiena su ryžiais
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos krūtinėlė,
1 vienetas -
Aitriųjų paprikų ir spanguolių padažas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Laima
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
