
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | vištienos krūtinėlės |
2 valgomieji šaukštai | aitriųjų paprikų ir spanguolių padažo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
2.
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
3.
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kijevo kotletas
-
Kepta antiena
-
Kepsneliai su grybais
-
Pikantiškas troškinys
-
Maltos vištienos kebabas
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Sojų marinatas vištienai
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Blauzdelės grilyje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos krūtinėlė,
1 vienetas -
Aitriųjų paprikų ir spanguolių padažas,
2 valgomieji šaukštai
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę padalinti į dvi dalis - du kepsnius. Kepsnius įtrinti pirktiniu aitriųjų paprikų ir spanguolių padažu ir palikti apie 1 val. marinuotis
Paruoštą vištieną galima kepti elektrinėje kepsninėje (apie 3 min.), ant žarijų (3-4 min ), orkaitėje (apie 5 min) arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus (po 1 min iš abiejų pusių).
Patiekti su norimu garnyru – virtais spagečiais, ryžiais ar bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis bei "Aitriųjų paprikų ir spanguolių" padažu
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...