2 gabalai | vištų blauzdelės |
1 gabalas | vištienos filė |
400 gramų | moliūgai |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | geltonosios paprikos |
2 saujelės | manų kruopos |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Netikras zuikis su vištiena
- Irmos paukštiena patale
- Pasislėpęs paprikoje
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Vištiena su paprika po garų
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Įdaryta obuoliais antis
- Traškūs vištos sparneliai
- Kalakutiena su medumi
- Kepta antienos file
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Kebabas
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Vištiena su skrebučiais
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų blauzdelės,
2 gabalai -
Vištienos filė,
1 gabalas -
Moliūgai,
400 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
0.5 vieneto -
Manų kruopos,
2 saujelės -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė ir svogūną sumalti, įmušti kiaušinį, sudėti varškę, suberti druską, prieskonius ir gerai išminkyti bei išmaišyti.
Papriką šiek tiek pamerkti į karštą vandenį, nulupti odele, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir irgi pridėti, supilti manus. Dar kartą viską išminkyti.
Suformuoti delno ilgio nestorus apvalius gyvatukus. Apkepti keptuvėje.
Juos sudėti ant kepimo popieriaus. Šalia, ant popieriaus, padėti nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą - būtinai apšlakstyti keliais aliejaus lašais bei apibarstyti druska.
Iki 160 - 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
Komentarai