
8 vienetai | vištų šlaunelės |
1 vienetas | citrinos |
1 saujelė | prieskonių vištienai |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Ant grotelių kepta višta
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos filė su imbieru
-
Keptos anties šlaunelės
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos blyneliai
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos filė šašlykas
-
Kepta višta
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Velykinis patiekalas vaikams
Šilkiniai vištienos kepsneliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų šlaunelės,
8 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Prieskoniai vištienai ,
1 saujelė -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištiena ištrinama sumalto česnako tyrele ir apšlakstoma išspaustomis citrinos sultimis. Rankomis gerai ją paminkyti.
Sojos padažas sumaišomas su medumi ir išplakamas, kad medus ištirptų. Pridedama druskos bei pipirų, taip pat paukštienos prieskonių.
Į šį marinatą sudedama vištiena. Palaikyti 45 minutes - 1 valandą.
Pasimarinavusią vištieną sumauti ant iešmelių (medinius iešmelius reikėtų pusvalandžiui pamerkti į vandenį, kad kepant jie nepajuostų), suvynioti į foliją.
Kepti ant grotelių, kelis kartus apverčiant.
Baigiant kepti, iš folijos galima išvynioti, kad apskrustų, bet nepradėtų džiūti.
Patiekti su švelniu pomidorų padažu ir daržovėmis. Skanaus.
Komentarai (30)
-
Onute
2016-07-11 12:06
demesio verta ideja
-
laima
2016-07-11 11:34
Liuks.
-
grupe
2016-07-11 11:06
nemarinavome taip ilgai - uzteko 20 min... bet labai skaniai buvo, tik medaus ir sojos, man atrodo, reikia daugiau.
-
pink
2016-07-11 10:19
Tikrisusisi ant groteliu irgi tinka taip kepti? Neissauses mesyte,?
-
alina
2016-07-11 10:05
Rekomenduoju
-
Nerijus
2016-07-11 10:03
Paprastair skanu, bet kita karta desiu daugiau cesnako
-
Neringa
2016-07-10 22:53
Skanu!
-
5 kaštonai
2016-07-10 19:49
Skaniausi kada nors valgyti kepsneliai (Y)
-
Aida
2016-07-10 18:30
Ai kaip gardžiai atrodo! Reiks išbandyti! :)
-
Jovita
2016-07-10 18:21
Atrodo skaniai ;-) Reiks išbandyti!