
8 vienetai | vištų šlaunelės |
1 vienetas | citrinos |
1 saujelė | prieskonių vištienai |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas tetervinas
-
Vištienos sparneliai
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos apkepėlė
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištiena su grybais
-
Kepta antiena
-
Anties šlaunelės
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Keptas viščiukas
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Viščiukas citrininis
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Troškinys čenachinėse
Šilkiniai vištienos kepsneliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų šlaunelės,
8 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Prieskoniai vištienai ,
1 saujelė -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištiena ištrinama sumalto česnako tyrele ir apšlakstoma išspaustomis citrinos sultimis. Rankomis gerai ją paminkyti.
Sojos padažas sumaišomas su medumi ir išplakamas, kad medus ištirptų. Pridedama druskos bei pipirų, taip pat paukštienos prieskonių.
Į šį marinatą sudedama vištiena. Palaikyti 45 minutes - 1 valandą.
Pasimarinavusią vištieną sumauti ant iešmelių (medinius iešmelius reikėtų pusvalandžiui pamerkti į vandenį, kad kepant jie nepajuostų), suvynioti į foliją.
Kepti ant grotelių, kelis kartus apverčiant.
Baigiant kepti, iš folijos galima išvynioti, kad apskrustų, bet nepradėtų džiūti.
Patiekti su švelniu pomidorų padažu ir daržovėmis. Skanaus.
Komentarai (30)
-
Onute
2016-07-11 12:06
demesio verta ideja
-
laima
2016-07-11 11:34
Liuks.
-
grupe
2016-07-11 11:06
nemarinavome taip ilgai - uzteko 20 min... bet labai skaniai buvo, tik medaus ir sojos, man atrodo, reikia daugiau.
-
pink
2016-07-11 10:19
Tikrisusisi ant groteliu irgi tinka taip kepti? Neissauses mesyte,?
-
alina
2016-07-11 10:05
Rekomenduoju
-
Nerijus
2016-07-11 10:03
Paprastair skanu, bet kita karta desiu daugiau cesnako
-
Neringa
2016-07-10 22:53
Skanu!
-
5 kaštonai
2016-07-10 19:49
Skaniausi kada nors valgyti kepsneliai (Y)
-
Aida
2016-07-10 18:30
Ai kaip gardžiai atrodo! Reiks išbandyti! :)
-
Jovita
2016-07-10 18:21
Atrodo skaniai ;-) Reiks išbandyti!