1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | taukai (kiaulių) |
100 gramų | vištų širdelės |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Makaronai su vištiena
- Vištienos apkepas su cukinija
- Vištienos kepsniukai
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Vištiena meduje
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Citrininė višta
- Vištiena su anansų žeidais
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Vištienos šašlykas
- Keptos ančiukų kulšelės
- Kepti vištienos sparneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Keptos ančiukų kulšelės
- Šventinė višta
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Vištienos kukuliai
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
30 gramų -
Vištų širdelės,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Komentarai (23)
-
Mona
2017-06-05 18:42
Vaizdas tiesiog subtilus sirdelem.
Ir skani ,ir grazu !!
Skanaus visiems!
-
sdfgh
2012-10-12 19:31
isimkit ta vaizda su petelne. Fui. %-)
-
Greta
2011-05-04 19:53
%-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: fu slikstu :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
-
Silvija
2011-01-02 18:42
Nuo tokios foto prapuolė apetitas....surūdijusi geležinė petelnė,sudegę taukai,geriau būt vegeteru...
-
Silvija
2011-01-02 18:29
iškart apetitas prapuolė nuo tokios foto,geležinė aprūdijusi keptuvė...sudegę svogūnai ir taukai....geriau būt vegetaru..... :bloga:
-
as
2010-10-14 01:16
kosmaras, nei vaizdo, nei estetikos :D
-
linc*
2010-10-10 21:18
Varkses VisTos ;( 8-|
-
NESVARBU
2010-06-08 22:22
fu kaip baisu... %-) %-)
-
(anonimas)
2010-06-08 22:21
atrodo tai tikrai nekaip.... %-) %-)
-
lina
2009-11-12 21:21
vaizdelis gal ir ne koks, bet skonis svarbiau. verta pabandyt ir paimprovizuot, gal sio to dadet :-)