Kepintos vištų širdelės su svogūnais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai
30 gramų taukai (kiaulių)
100 gramų vištų širdelės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepintos vištų širdelės su svogūnais

Komentarai: 18
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Reklama:

Komentarai (18)


  • Mona 2017-06-05 18:42

    Vaizdas tiesiog subtilus sirdelem.
    Ir skani ,ir grazu !!
    Skanaus visiems!


  • sdfgh 2012-10-12 19:31

    isimkit ta vaizda su petelne. Fui. %-)


  • Greta 2011-05-04 19:53

    %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: fu slikstu :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


  • Silvija 2011-01-02 18:42

    Nuo tokios foto prapuolė apetitas....surūdijusi geležinė petelnė,sudegę taukai,geriau būt vegeteru...


  • Silvija 2011-01-02 18:29

    iškart apetitas prapuolė nuo tokios foto,geležinė aprūdijusi keptuvė...sudegę svogūnai ir taukai....geriau būt vegetaru..... :bloga:


  • as 2010-10-14 01:16

    kosmaras, nei vaizdo, nei estetikos :D


  • linc* 2010-10-10 21:18

    Varkses VisTos ;( 8-|


  • NESVARBU 2010-06-08 22:22

    fu kaip baisu... %-) %-)


  • (anonimas) 2010-06-08 22:21

    atrodo tai tikrai nekaip.... %-) %-)


  • lina 2009-11-12 21:21

    vaizdelis gal ir ne koks, bet skonis svarbiau. verta pabandyt ir paimprovizuot, gal sio to dadet :-)


Daugiau receptų