
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | taukai (kiaulių) |
100 gramų | vištų širdelės |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų blauzdelės
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Kepta višta su grikiais
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Keri viščiukas
-
„Saulytė“
-
Naminis šnicelis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištienos keksiukai
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Anties šlaunelės
Kepintos vištų širdelės su svogūnais

- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
30 gramų -
Vištų širdelės,
100 gramų - Druska
Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Komentarai (23)
-
Mona
2017-06-05 18:42
Vaizdas tiesiog subtilus sirdelem.
Ir skani ,ir grazu !!
Skanaus visiems!
-
sdfgh
2012-10-12 19:31
isimkit ta vaizda su petelne. Fui. %-)
-
Greta
2011-05-04 19:53
%-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: fu slikstu :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
-
Silvija
2011-01-02 18:42
Nuo tokios foto prapuolė apetitas....surūdijusi geležinė petelnė,sudegę taukai,geriau būt vegeteru...
-
Silvija
2011-01-02 18:29
iškart apetitas prapuolė nuo tokios foto,geležinė aprūdijusi keptuvė...sudegę svogūnai ir taukai....geriau būt vegetaru..... :bloga:
-
as
2010-10-14 01:16
kosmaras, nei vaizdo, nei estetikos :D
-
linc*
2010-10-10 21:18
Varkses VisTos ;( 8-|
-
NESVARBU
2010-06-08 22:22
fu kaip baisu... %-) %-)
-
(anonimas)
2010-06-08 22:21
atrodo tai tikrai nekaip.... %-) %-)
-
lina
2009-11-12 21:21
vaizdelis gal ir ne koks, bet skonis svarbiau. verta pabandyt ir paimprovizuot, gal sio to dadet :-)