700 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | medus |
3 arbatiniai šaukšteliai | sojos padažas |
1 skardinė | ananasų (konservuoti) |
šiek tiek | krakmolas |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Kalakutiena su medumi
- Vištienos užkepėlė
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištienos pilavas
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Keptos kurapkos
- Vištiena su ryžiais
- Naminės mini tortilijos
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Vištienos filė suktinukai
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Vištiena su daržovemis
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Vištiena saldžiarūgščiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Medus
-
Sojos padažas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Ananasai, konservuoti,
1 skardinė - Krakmolas
- Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Viską išmaišykite ir palikite marinuotis (kuo ilgiau marinuosis, tuo skaniau). Išsimarinavusią vištieną apibarstykite bulvių krakmolu ir viską gerai išmaišykite. Į gerai įkaitintą aliejų sudėkite vištienos gabaliukus ir vartant apkepkite, kad taptų traškūs. Kai vištiena bus apskrudusi, į keptuvę įpilkite citrinos sulčių, sojos padažo ir sudėkite medų. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite konservuotus ananasų gabaliukus ir dar minutę patroškinkite.
Skanaus!