0.5 kilogramo | antienos (filė su oda, 2 vnt) |
3 vienetai | apelsinų |
1 žiupsnelis | imbieras (maltas) |
2 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
- Marinuoti vištos sparneliai
- Makaronai su vištiena
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Šventinis kalakutas
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Virtinukai su vištiena
- Naminės mini tortilijos
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištiena su daržovėmis
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
Kepta antienos file
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, filė su oda, 2 vnt,
0.5 kilogramo -
Apelsinai,
3 vienetai -
Imbieras, maltas,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.
Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.
Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.
Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!