
Kepta antienos file
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo | antienos (filė su oda, 2 vnt) |
3 vienetai | apelsinų |
1 žiupsnelis | imbieras (maltas) |
2 žiupsneliai | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.
2.
Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.
3.
Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.
4.
Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.
5.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Makaronai su vištiena
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos troškinys
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištienos apkepėlė
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištienos kepsneliai
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Įdaryta antis
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištienos kepsniukai
-
Čeburėkai su vištienos faršu
Kepta antienos file
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Antiena, filė su oda, 2 vnt,
0.5 kilogramo -
Apelsinai,
3 vienetai -
Imbieras, maltas,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos file įtrinti prieskonių mišiniu (maltu imbieru ir prieskoninėmis žolelėmis). 10-15 min. leisti mėsai pasimarinuoti. Kol mėsa marinuojasi, išspausti apelsinų sultis.
Įkaitinti keptuvę. Į įkaitintą keptuvę dėti antienos file odele žemyn ir 3-4 min. nevartant apkepti, apversti ir kitą pusę taip pat apkepti 3-4 min.
Į švarią, įkaitintą keptuvę supilti apelsinų sultis, jas pakaitinti ir sudėti apkeptą antienos file. Uždengti dangčiu ir palikti troškintis 10-15 min.
Iškeptą antienos file patiekti visą arba supjaustyti griežinėliais, pagardinti apelsinų padažu ir, jei reikia, druska.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...