
Vištiena iš garų su rozmarinu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai | vištų šlaunelių be kaulo ir odos |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
šiek tiek | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištiena apibarstoma prieskoniais (džiovintų daržovių mišiniu), keliomis rozmarino šakelėmis bei druska.
2.
Dedama į garpuodį ir verdama apie 25 minutes.
3.
Patiekiama su virtomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Kepta antis su obuoliais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena su paprika po garų
-
Sojų marinatas vištienai
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Čachochbilis
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
Vištiena iš garų su rozmarinu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų šlaunelės be kaulo ir odos,
4 gabalai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Bulvės
Gaminimo eiga:
Vištiena apibarstoma prieskoniais (džiovintų daržovių mišiniu), keliomis rozmarino šakelėmis bei druska.
Dedama į garpuodį ir verdama apie 25 minutes.
Patiekiama su virtomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...