Farširuotos vištų šlaunelės
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | vištiena (šlaunelės) |
300 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | alyvuogių (žalios) |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
2.
Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
3.
Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blauzdelės grilyje
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Kepta višta su grikiais
- Farširuota višta
- Įdarytos bandelės
- Skanus viščiukas
- Vištiena su daržovemis
- Irmos paukštiena patale
- Paukštienos apkepas
- Vištienos file kepsnys
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Farširuotos blauzdelės
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Citrininė višta
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos šašlykas
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Kepti viščiukai
Farširuotos vištų šlaunelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, šlaunelės,
2 kilogramai -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Alyvuogės, žalios,
50 gramų - Svogūnai
- Majonezas
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištos šlaunelių kulnus nukapoti ir atsargiai išimti kaulą. Nuplauti ir nusausinti.
Susmulkinti svogūną, supjaustyti grubus ir apkepti karštame aliejuje, o tada sumaišyti su supjaustytomis alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei majonezu. Išmaišyti masę.
Mase įdaryti vištos šlaunis ir kepti apie valandą laiko 180°C temp. orkaitėje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ausras
2015-11-04 15:40
Kur slaunelese randasi kulnai?o grubai tai tikriausiai grybai?ir apskritai receptas neisbaigtas...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...