5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Vištienos sparneliai
- Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
- Kalakutienos pjausniai
- Blauzdelės grilyje
- Aluje troškinta višta
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Kiniški sparneliai
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Vištiena su aštriu padažu
- Šventiniai drebučiai
- Vištienos šašlykas
- Troškintos kurapkos
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištiena su pupelemis
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Farširuotos blauzdelės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus