
Farširuotos blauzdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
3.
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
4.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių kepta višta
-
Skanus viščiukas
-
Aštri vištiena
-
Gardžioji vištiena
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Kepta kurapka
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištiena su rabarbarais
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Kepta antienos file
-
Vištienos kepsneliai
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
Farširuotos blauzdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...