
Farširuotos blauzdelės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
2.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
3.
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
4.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Kepta antis su grybais
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta višta su bulvėm
-
Višta ispaniškai
-
Vištiena jogurto marinate
-
Troškinys čenachinėse
-
Kepta vištiena
-
Vištienos filė su imbieru
-
Auksinės šlaunelės
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
Farširuotos blauzdelės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...