200 gramų | vištiena (file) |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
5 valgomieji šaukštai | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (malti) |
100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai) |
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Vištienos keksiukai
- Vištiena grietinėlės padaže
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Netikras zuikis su vištiena
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Kalakutiena su medumi
- Vištienos kepsniukai
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištienos šašlykas
- Velykinis patiekalas vaikams
- "Girta vištiena"
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Troškintos vištų blauzdelės
Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
200 gramų -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, DAUMANTŲ,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Prieskoniai, vištienai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!