Vištienos drebučiai su krienų padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 200 gramų | vištiena (file) |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
| 5 valgomieji šaukštai | majonezas (DAUMANTŲ) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai (malti) |
| 100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
2.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
3.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
4.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos file kepsnys
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištienos kulšelės
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištienos blyneliai
-
Vištiena "afigiena"
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Makaronai su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Kepta kurapka
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
Vištienos drebučiai su krienų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
200 gramų -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, DAUMANTŲ,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Prieskoniai, vištienai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
