Vištienos šašlykas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
70 gramų acto
šiek tiek juodieji pipirai
1 valgomasis šaukštas druska
1 vienetas vištiena
300 gramų vanduo
šiek tiek prieskoniai (vištienos)
3 vienetai česnakas (skiltelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Prieš kepant vištienos šašlyką, reikia mėsą išmarinuoti.

Vištą reikia supjaustyti gabalais, tinkamais kepti ant iešmo. Blauzdeles ir sparnelius palikti nepjaustytus. Vištiena sudedama į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su pjaustytais česnakais.

Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Papildomai rekomenduojama įdėti kelis šaukštus majonezo, pomidorų padažo.

Sumaišyta mėsa su česnakais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-7 dienas (jei vietoj acto naudojama citrinos rūgštis - iki 3 dienų). Kepama suvėrus ant iešmo, virš laužo įkaitusių žarijų be ugnies apie 20-30 min. Valgoma su česnakų (žr. padažų skyriuje) ar pomidorų padažu ir kitais prie vištienos tinkančiais priedais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos šašlykas

Komentarai: 14
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Prieš kepant vištienos šašlyką, reikia mėsą išmarinuoti.

Vištą reikia supjaustyti gabalais, tinkamais kepti ant iešmo. Blauzdeles ir sparnelius palikti nepjaustytus. Vištiena sudedama į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su pjaustytais česnakais.

Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Papildomai rekomenduojama įdėti kelis šaukštus majonezo, pomidorų padažo.

Sumaišyta mėsa su česnakais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-7 dienas (jei vietoj acto naudojama citrinos rūgštis - iki 3 dienų). Kepama suvėrus ant iešmo, virš laužo įkaitusių žarijų be ugnies apie 20-30 min. Valgoma su česnakų (žr. padažų skyriuje) ar pomidorų padažu ir kitais prie vištienos tinkančiais priedais.

Reklama:

Komentarai (14)


  • (aninimas) 2011-03-12 17:59

    ziauriai skanu pabandykite ir jus :super: :super2: :mmm:


  • as 2010-12-05 13:16

    MAN ATRODO KAIP VISTA IS TO MARINATO ISEMI RUOSI KEPIMUI TAI REIKETU ALIEJUM JA APSLAKSTYTI BUS TIKRAI DAR SKANESNE ;-)


  • praksius 2010-12-04 20:19

    Superinis dalykas , kas tik nori pabandyti ka nors skanaus ir neyprasto butinai darykit ,čia ne tas patiekalas kuris gali nepavykti , pasiseks visiem. :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :-D :-D :-D :super: :super: :-D :-D :super: :super: :-D :-D :-D :super: :super: :super: :super: :-D :-D :-D


  • Zigizigi 2010-05-07 14:01

    Jei naudoji acta galima laikyti iki 2 sav, niekas tau nesupus. Cia tau ne mineraliniam ar majoneze laikyti :) Kvailute.


  • juste 2010-02-15 18:15

    savaite saldytuve???
    supus gi :bloga:


  • a 2009-11-10 23:35

    norejau paklausti , o kiek citrinu reikia ispausti ,naudojant vietoj acto?
    aciu uz atsakymus


  • (anonimas) 2009-09-06 16:08

    slamstas %-)


  • zlootas71 2009-06-22 18:49

    pabandysiu turetu but skanu. :super:


  • tomas 2009-06-22 12:51

    pameginsiu padaryti tikiuosi ,kad bus labai skanu


  • (anonimas) 2009-05-03 21:36

    laaaaaaabaaaaiii skanus,beje ir labai sveiki ir minkstuciai :super: :super: :super: :alus: o:-)


Daugiau receptų