
Kepti viščiukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | citrinos (griežinėliais) |
2 vienetai | vištiena (jaunos) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bruknės (uogienė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė višta
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištiena ant druskos
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos filė suktinukai
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištiena su daržovėmis
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištienos kukuliai
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kijevo kotletas
Kepti viščiukai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Salotos
- Citrinos, griežinėliais
-
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Bruknės, uogienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...