Kepti viščiukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | salotos |
| šiek tiek | citrinos (griežinėliais) |
| 2 vienetai | vištiena (jaunos) |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | bruknės (uogienė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniški sparneliai
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištiena su bulvių koše
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kepta kurapka
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
„Saulytė“
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos kepsneliai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
Kepti viščiukai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Salotos
- Citrinos, griežinėliais
-
Vištiena, jaunos,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Bruknės, uogienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti viščiukai įtrinami druska, krūtinėlės aprišamos plonais lašiniukų griežinėliais, kojos surišamos. Viščiukai apkepinami svieste keptuvėje, tada dedami į orkaitę ant grotelių. Kepant vis laistomi riebalais. Nuo iškepusių ir atvėsusių nuimami siūlai, viščiukai sudedami į pusdubenį, puošiami salotomis, citrinų griežinėliais. Tiekiami su vaisių ir bruknių uogienėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
