Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Braškių uogienė su sambuka
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 | braškės |
250 | „dansukker“ cukrus uogienėms |
3 valgomieji šaukštai | sambuka ((anyžių skonio likeris)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Arbūzų ir braškių uogienė
- Žemuogės cukruje
- Žemuogių uogienė
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
- Agrastų marmeladas
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Obuolių džemas su karamele
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Džemas
- Bruknių uogienė
- Pienių uogienė
- Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
- Agrastų uogienė
- Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
- Vyšnių uogienė
- Svarainių uogienė
Braškių uogienė su sambuka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Braškės,
500 -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 -
Sambuka, (anyžių skonio likeris),
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...