Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Džiovintų abrikosų marmeladas
INGREDIENTAI:
| 1 litras | vanduo |
| 600 gramų | cukrus (rudasis) |
| 0.5 stiklinės | citrinų sultys (šviežiai išspaustos) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
| 600 gramų | abrikosų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Pienių uogienė
-
Žemuogės cukruje
-
Juodų serbentų uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Konservuotos cukinijos
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Braškių uogienė su vanile
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Paprasta svarainių uogienė
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Braškių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Uogienė su rabarbarais
-
Obuolių košė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
Džiovintų abrikosų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus, rudasis,
600 gramų -
Citrinų sultys, šviežiai išspaustos,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Abrikosai, džiovinti,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
