Džiovintų abrikosų marmeladas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 litras vanduo
600 gramų cukrus (rudasis)
0.5 stiklinės citrinų sultys (šviežiai išspaustos)
3 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
600 gramų abrikosų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.

Populiariausi receptai šią savaitę

Džiovintų abrikosų marmeladas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų