Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.

Džiovintų abrikosų marmeladas
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
600 gramų | cukrus (rudasis) |
0.5 stiklinės | citrinų sultys (šviežiai išspaustos) |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
600 gramų | abrikosų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Agrastų marmeladas
-
Braškių uogienė su vanile
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Braškių uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Obuolių košė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Juodų serbentų uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Obuolienė su imbierais
-
Svarainių uogienė
-
Braškių uogienė su sambuka
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Šermukšnių uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
Džiovintų abrikosų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus, rudasis,
600 gramų -
Citrinų sultys, šviežiai išspaustos,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Abrikosai, džiovinti,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...