Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.

Džiovintų abrikosų marmeladas
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
600 gramų | cukrus (rudasis) |
0.5 stiklinės | citrinų sultys (šviežiai išspaustos) |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
600 gramų | abrikosų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Aviečių uogienė
-
Džiovintų abrikosų marmeladas
-
Žemuogės cukruje
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Obuolių ir šermukšnių uogienė
-
Paprasta žemuogių uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Agrastų uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Pienių uogienė
Džiovintų abrikosų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus, rudasis,
600 gramų -
Citrinų sultys, šviežiai išspaustos,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Abrikosai, džiovinti,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...