Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Džiovintų abrikosų marmeladas
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
600 gramų | cukrus (rudasis) |
0.5 stiklinės | citrinų sultys (šviežiai išspaustos) |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
600 gramų | abrikosų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių ir persikų uogienė
- Bruknių uogienė
- Sauliaus braškių uogienė
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Juodųjų serbentų uogienė
- Braškių uogienė su rabarbarais
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Agrastų marmeladas
- Bruknės savo sultyse
- Braškių ir gervuogių džemas
- Juodų serbentų uogienė
- Slyvų uogienė su riešutais
- Obuolienė su imbierais
- Braškių uogienė
- Obuolių ir šermukšnių uogienė
- Paprikų ir aviečių uogienė
Džiovintų abrikosų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus, rudasis,
600 gramų -
Citrinų sultys, šviežiai išspaustos,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Abrikosai, džiovinti,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...