Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.

Džiovintų abrikosų marmeladas
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
600 gramų | cukrus (rudasis) |
0.5 stiklinės | citrinų sultys (šviežiai išspaustos) |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
600 gramų | abrikosų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Sauliaus braškių uogienė
-
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
-
Braškių uogienė su rabarbarais
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Aviečių ir agrastų marmeladas
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
-
Agrastų marmeladas
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Žemuogių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Bruknių uogienė
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Aviečių ir persikų uogienė
-
Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
-
Arbūzų ir braškių uogienė
Džiovintų abrikosų marmeladas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus, rudasis,
600 gramų -
Citrinų sultys, šviežiai išspaustos,
0.5 stiklinės -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Abrikosai, džiovinti,
600 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Abrikosus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir sutrinti arba susmulkinti mažais gabaliukais.
Tuomet užpilti abrikosus 1 litru vandens ir užvirti.
Užvirusią uogienę palikti nakčiai.
Sekančią dieną supilti į uogienę cukrų, citirnų sultis ir cinamoną.
Virti uogienę dar apie 1 valandą.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus stiklainius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...