100 mililitrų | vanduo |
750 gramų | rabarbarai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
750 gramų | braškės |
500 gramų | cukrus |
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulgariška slyvų uogienė
- Agrastų marmeladas
- Saldūs obuoliukai
- Slyvų uogienė su riešutais
- Šermukšnių uogienė
- Obuolių košė
- Agrastų uogienė
- Aviečių uogienė- džemas
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Dumplūnės uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Obuolių džemas su karamele
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Žemuogių uogienė
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Mėlynių uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
- Juodieji serbentai savo sultyse
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Vanduo,
100 mililitrų -
Rabarbarai,
750 gramų -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Braškės,
750 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
Komentarai (3)
-
evelina
2013-04-22 15:27
mmm.noreciau tokie uogiene pasidarit gal pasidarisiu sianden :myliu: o:-) :jee:
-
evelina
2013-04-22 15:24
mmm. kaip skanu net pirstus apsilaiziciau :-) :-( ;-) :-p :-D :super: :bravo: :mmm: :parselis: