Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies blynukai
- Bananiniai blyneliai
- Šokoladiniai blynai
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Blyneliai su razinomis
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Spelta blyneliai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Blynai su grūdėta varške
- Blynai iš ajerų
- Vištienos širdelių blyneliai
- Kopūstų blyneliai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Blynukai su kukurūzais
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Grikių kepsneliai
- Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
- Blyneliai su trintomis braškėmis
- Moliūginiai sklindžiai
- Greiti kopūstų blyneliai
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...