Blyneliai su apelsininiu kremu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai: | ||
250 gramų | kvietiniai miltai | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
1 stiklinė | vanduo | |
1 stiklinė | pienas | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
3 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) | |
šiek tiek | druska | |
Kremui: | ||
100 gramų | sviestas | |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
2 vienetai | apelsinų sulčių | |
1 pakelis | vanilinis cukrus | |
100 gramų | cukrus | |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Blynelių ruošimas: baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išplakame su pienu, druska, cukrumi ir persijotais miltais. Viską gerai išmaišome. Paskiausiai supilame vandenį, pridedame sviesto, viską gerai išmaišome. Atskirai išplakame baltymus ir atsargiai įmaišome į blynų tešlą. Kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Kol kepa blyneliai pasiruošiame padažą. Keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.Maišant po truputį supilkite išspaustas apelsinų sultis, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Paskiausiai įmaišykite grietinėlę. Kai padažas užvirs, nukelkite nuo ugnies. Patiekite su iškeptais blyneliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su trintomis braškėmis
- Vištienos blyneliai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Blynai su morkomis
- Moliūginiai sklindžiai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Blynų tortukas
- Blyneliai su šokolado traškučiais
- Žemaičių blynai
- Blyneliai
- Žuvies blynukai
- Blynukai su kukurūzais
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Blynai su lęšiais
- Šokoladiniai blynai
- Cukinijų blyneliai
- Moliūgų kotletukai
Blyneliai su apelsininiu kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas, tirpintas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Cukrus,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Blynelių ruošimas: baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išplakame su pienu, druska, cukrumi ir persijotais miltais. Viską gerai išmaišome. Paskiausiai supilame vandenį, pridedame sviesto, viską gerai išmaišome. Atskirai išplakame baltymus ir atsargiai įmaišome į blynų tešlą. Kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Kol kepa blyneliai pasiruošiame padažą. Keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.Maišant po truputį supilkite išspaustas apelsinų sultis, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Paskiausiai įmaišykite grietinėlę. Kai padažas užvirs, nukelkite nuo ugnies. Patiekite su iškeptais blyneliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...