Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!

Žemaičių blynai su grybų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
200 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raganos kepsniukas
-
Mėsos apkepas
-
Rudens blynai
-
Vyžos iš bulvių
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulvių salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Sūrio kroketai
-
Bulviniai blynukai
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvių suflė
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Švilpikai
-
Bulvės įdarytos faršu
Žemaičių blynai su grybų padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų - Sviestas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
-
Grybai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Bulvės,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Villy
2014-01-06 01:00
Daug skanesni kai vietoj miltų dedamas krakmolas,nes miltai labai sugeria riebalus ir neskamu.
-
viktorija
2010-10-06 14:27
oj kaip skanu, o krakmolo visgi idejau, dar grybu padaza padariau, vyras seiles ilgai varvino, bet kai paragavo, tai nustot negalejo valgyt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...