3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
200 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | bulvių |
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas „La Graikija“
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Bulvių košė su vištiena
- Sūrio kroketai
- Bulvių plokštainis
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvių apkepas su morkomis
- Kugelis
- Pikantiškos bulvės
- Naminiai bulvių traškučiai
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Bulvių ir varškės apkepas
- Bulvių kukuliai grybų padaže
- Dešros tarta
- Norvegiški bulviniai blynai
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvinukai
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Keptos armonikos
Žemaičių blynai su grybų padažu
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų - Sviestas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
-
Grybai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Bulvės,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Villy
2014-01-06 01:00
Daug skanesni kai vietoj miltų dedamas krakmolas,nes miltai labai sugeria riebalus ir neskamu.
-
viktorija
2010-10-06 14:27
oj kaip skanu, o krakmolo visgi idejau, dar grybu padaza padariau, vyras seiles ilgai varvino, bet kai paragavo, tai nustot negalejo valgyt