Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes. 
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
                            
    Žemaičių blynai su grybų padažu
            Paruošimo laikas: 
        Apie 45 min
    
INGREDIENTAI:
        | 3 valgomieji šaukštai | grietinė | 
| 1 vienetas | kiaušiniai | 
| 500 gramų | kiaulienos faršas | 
| šiek tiek | sviestas | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| šiek tiek | bazilikas | 
| 200 gramų | grybai | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai | 
| 1 kilogramas | bulvių | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 45 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Čekiški bulviniai blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Keptos bulvės su cukinija
             - 
                
                                        
                                    
                Naminiai bulvių traškučiai
             - 
                
                                        
                                    
                Keptos bulvės su žolelių aliejumi
             - 
                
                                        
                                    
                Dešrelės su bulviniais blynais
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvytės su dešrelėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Studentiškos bulvės
             - 
                
                                        
                                    
                Migdoliniai kotletėliai
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių vyniotinis
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai blynai su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Musak
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai blynai su įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Vėdarai
             - 
                
                                        
                                    
                Sklindžiai su spirgais
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių salotos
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai blynai su lašiša
             - 
                
                                        
                                    
                Švediški bulviniai blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
             - 
                
                                        
                                    
                Čanachai su čiobreliais
             - 
                
                                        
                                    
                Bulvių kroketai
             
Žemaičių blynai su grybų padažu
                Komentarai:
                4
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Grietinė, 
3 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Kiaulienos faršas, 
500 gramų  - Sviestas
 - Druska
 - Juodieji pipirai
 - Bazilikas
 - 
                                                            
                                                            Grybai, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
1 stiklinė  - 
                                                            
                                                            Bulvės, 
1 kilogramas  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes. 
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (4)
- 
        Villy
        2014-01-06 01:00
    
        Daug skanesni kai vietoj miltų dedamas krakmolas,nes miltai labai sugeria riebalus ir neskamu.
 - 
        viktorija
        2010-10-06 14:27
    
        oj kaip skanu, o krakmolo visgi idejau, dar grybu padaza padariau, vyras seiles ilgai varvino, bet kai paragavo, tai nustot negalejo valgyt
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        