Sutarkuojame moliūgą, morką, žalias bulves burokine tarka,
susmulkiname svogūną, įmušame kiaušinius, beriame miltus, kepimo miltelius ir prieskonius. Išmaišome gerai ir kepame aliejuje keptuvėje.

Moliūgų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | morkos |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
4 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
400 gramų | moliūgai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salierai tešloje
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kopūstų blyneliai
-
Įdaryti porai
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Brokolių blyneliai
-
Keptos cukinijos
-
Cukinija su varškės įdaru
Moliūgų kotletukai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Moliūgai,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame moliūgą, morką, žalias bulves burokine tarka,
susmulkiname svogūną, įmušame kiaušinius, beriame miltus, kepimo miltelius ir prieskonius. Išmaišome gerai ir kepame aliejuje keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Silvija
2015-10-09 05:45
As manau, galbut butu skaniau pabandyti daryti kaip kroketes (croquettes), su idaru.
-
Edit
2015-08-27 13:20
O su kuo valgote? ;)
-
ina
2012-11-08 16:19
:super: man patiko darisiu daznai :super:
-
eva
2010-02-15 18:10
gal reiks pabandyti %-) ;-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...