Blyneliai su trintomis braškėmis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | mišinio blynams |
| 380 mililitrų | vanduo (šiltas) |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant supilti šiltą vandenį, įberti cukrų ir druskos. Gerai išmaišyti.
2.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių pakilti.
3.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
4.
Pateikti su trintomis braškėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Šokoladiniai blynai
-
Kepenų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Grikių blynai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Makaroninis su krabais
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Spelta blyneliai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blyneliai
-
Ryžių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Blynų tortukas
Blyneliai su trintomis braškėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Mišinys blynams,
1 vienetas -
Vanduo, šiltas,
380 mililitrų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Braškės,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant supilti šiltą vandenį, įberti cukrų ir druskos. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių pakilti.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.Pateikti su trintomis braškėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
