Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.

Bananiniai blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | bananai (gerai išnokęs) |
2 vienetai | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų blynai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Blynai su lašiša
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blyneliai su baklažanais
-
Sorų blynai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Bananiniai blynai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Kopūstų blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su obuoliais
Bananiniai blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus
- Cukrus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai, gerai išnokęs,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...