Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.

Bananiniai blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | bananai (gerai išnokęs) |
2 vienetai | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų kotletukai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Amerikietiški blynukai
-
Kepenų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Žuvies spurgytės
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blynai su obuoliais
-
Avižiniai blynai
-
Grikių blynai
-
Sorų blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Blyneliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Blynų tortukas
-
Moliūgų sklindžiai
-
Varškėčiai su obuoliais
Bananiniai blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus
- Cukrus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai, gerai išnokęs,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...