Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.
Bananiniai blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | vanilinis cukrus |
| šiek tiek | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | bananai (gerai išnokęs) |
| 2 vienetai | obuoliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sklindžiai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Manų košės blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Saldus užkandis
-
Blynai su grūdėta varške
-
Slyvų blyneliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
Bananiniai blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus
- Cukrus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai, gerai išnokęs,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
