Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.

Bananiniai blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | bananai (gerai išnokęs) |
2 vienetai | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Blynai su kopūstais
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Blyneliai
-
Morkų sklindžiai
-
Avižiniai blynai
-
Morkų blyneliai
-
Grikių kepsneliai
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Obuolių sklindžiai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynai su lęšiais
-
Kvietinių miltų blynai
Bananiniai blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Vanilinis cukrus
- Cukrus
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai, gerai išnokęs,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite bananą ir obuolius burokine tarka.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, įmaišykite kepimo miltelius, vaisius ir miltus.
Gauta blynų tešla turi būti riebios grietinės konsistencijos, tad jei kiaušiniai dideli, įdėkite daugiau miltų, jei kiaušiniai mažesni - mažiau miltų.
Pilkite po šaukštą tešlos į įkaitintą keptuvę (pateptą sviestu) ir kepkite blynus, kol abi blyno pusės gražiai apskrunda.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...