Vištienos blyneliai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų vištienos filė
3 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai majonezas
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek druska
Kepimui:
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištienos filė supjaustykite plonais gabaliukais. Pagardinkite prieskoniais.
2.
Išplakite kiaušinius.
Į kiaušinių plakinį įmaišykite majonezą, miltus ir prieskonius.
3.
Kiaušinio plakinyje pamirkykite kiekvieną vištienos filė gabaliuką ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
4.
Kepkite, kol kiekviena vištienos blynelio pusė gražiai apskrus (po 2 minutes).
Galima vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Tuomet su šaukštu pilkite blynų tešlą į keptuvę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos blyneliai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos filė supjaustykite plonais gabaliukais. Pagardinkite prieskoniais.

  2. Išplakite kiaušinius.
    Į kiaušinių plakinį įmaišykite majonezą, miltus ir prieskonius.

  3. Kiaušinio plakinyje pamirkykite kiekvieną vištienos filė gabaliuką ir dėkite į įkaitintą keptuvę.

  4. Kepkite, kol kiekviena vištienos blynelio pusė gražiai apskrus (po 2 minutes).
    Galima vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Tuomet su šaukštu pilkite blynų tešlą į keptuvę.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Vytautas 2015-05-11 14:46

    vietoi miltu dedu krakmola, taip skaniau, ir dar supjaustau du svogunus, niam niam :)
    nepabijokit ekspermentuoti, as dar ir 1 geltona paprika papjaustau, tikrai skanu :)


  • maryte 2014-02-11 15:12

    gardu :)


  • ragana 2013-06-02 22:11

    dar itarkuokite fermentinio surio i mase ir kepkite kaip blynus. bus dar skaniau


  • Sng 2012-09-10 16:48

    Labai skanu. Mano šeimyna pamilo šį patiekalą. :super:


  • Janina 2012-02-21 19:30

    išradinga , padariau ,bet labai greitai suvalgė , dabar jau tai mano šeimos patiekalas.


  • edvinas 2012-01-15 23:00

    :-( %-) ;-( galetu ir skanau


Daugiau receptų