
Nesaldūs cukinijų blynai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | cukinija |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 saujelė | žalumynų (krapai, petražolės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
50 gramų | augalinio aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.
2.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.
3.
Svogūną ir žalumynus susmulkinti.
4.
Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.
5.
Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.
6.
Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Cukinijų žiedeliai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Kepti salierai
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Įdaryti pomidorai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Balandėliai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Ryžių kepsneliai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Daržovių kugelis
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Brokolių apkepas
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Vegetariški balandėliai
Nesaldūs cukinijų blynai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Žalumynai, krapai, petražolės,
1 saujelė -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Augalinis aliejus, kepimui,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.
Svogūną ir žalumynus susmulkinti.
Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.
Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.
Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai