Nesaldūs cukinijų blynai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 500 gramų | cukinija |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 saujelė | žalumynų (krapai, petražolės) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 50 gramų | augalinio aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.
2.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.
3.
Svogūną ir žalumynus susmulkinti.
4.
Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.
5.
Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.
6.
Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių blynai su varške
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Keptos paprikos
-
Pomidorai tešloje
-
Blynai iš patisonų
-
Cukinijų apkepas
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Skaniausi kibinai
-
Ryžių kepsneliai
-
Kepti patisonai
-
Čenachai
-
Burokėlių apkepas
Nesaldūs cukinijų blynai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Žalumynai, krapai, petražolės,
1 saujelė -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Augalinis aliejus, kepimui,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.
Svogūną ir žalumynus susmulkinti.
Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.
Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.
Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai